top of page


Voit kysellä vapaista paikoista päiväkodin varajohtajalta Alisa Mäkiseltä 045 166 5627 (puhelinaika arkisin klo 12-14), tai sähköpostitse alisa (ät) rantakaisla.fi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme!

Tervetuloa tutustumaan
Hae päivähoitopaikkaa ja ilmoita lapsesi jonoon

Oheisella verkkolomakkeella voit hakea lapsellesi päivähoitopaikkaa Montessoripäiväkoti Rantakaislasta.

Täytä ja lähetä alla oleva lomake ja maksa jonomaksu 20 euroa/perhe pankkitilillemme. Huomioithan, että jonomaksua ei palauteta eikä sitä hyvitetä mahdollisista päivähoitomaksuista. Maksusuorituksen saavuttua kannatusyhdistyksemme tilille kirjaamme lapsesi jonoon. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää ja tulostaa pdf-lomakkeen tästä ja toimittaa sen päiväkodille osoitteeseen Kyläkaivontie 6, 01300 Vantaa.

Maksutiedot

Saaja: Montessoripäiväkoti Rantakaislan kannatusyhdistys ry
Tilinumero: FI80 5720 1020 4336 74

Kirjoita viestikenttään jonomaksu ja lapsen nimi jolle paikkaa haetaan.

Palvelusetelin hakeminen

Vantaalaiset perheet hakevat palveluseteliä Vantaan kaupungilta. Tutustu palveluseteliin ja sen hakemiseen Vantaan kaupungin sivuilta

Palveluseteliä haetaan sähköisellä (tai paperisella) päivähoitohakemuksella.  Muista merkitä ykköstoiveeksi Montessoripäiväkoti Rantakaisla. Haemus löytyy Täältä

 

Vantaan ulkopuolella asuvat perheet voivat hakea suoraan yksityisen hoidon tuen alaista hoitopaikkaa. Jos haet yksityisen hoidon paikkaa, saat ohjeet tähän päiväkodin johtajalta.

Palvelusetelipäätös ja päivähoitosopimus päiväkodin kanssa

Palvelusetelipäätöksen tekee Vantaan kaupungin varhaiskasvatuspäällikkö. Kirjallinen päätös toimitetaan perheelle postitse tai asiointitilille, mikäli perhe on ottanut asiointitilin käyttöön. Kun olet saanut myönteisen palvelusetelipäätöksen, ilmoita siitä päiväkodin johtajalle ja sovi päivähoitosopimuksen allekirjoituksesta.

Päätös palvelusetelin arvosta

Palvelusetelin arvon määrittämistä varten täytetään päiväkodin johtajan kanssa palvelusopimuksen liite ja lisäksi perheen tulee toimittaa tulotietonsa kaupungin varhaiskasvatustoimistoon viipymättä. Tulojen ilmoittamisessa käytetään tulonselvityslomaketta. Kun palvelusopimuksen liite ja tulotiedot on toimitettu kaupungin varhaiskasvatustoimistoon, palvelusetelin arvosta lähetetään perheelle kirjallinen päätös postitse. Myös päiväkodille Rantakaislan laskutukseen toimitetaan ilmoitus palvelusetelin arvosta. Lopullinen päivähoitomaksu määräytyy palvelusetelin arvon mukaan. Päivähoitomaksu voi olla enintään 30 euroa kunnallista päivähoitomaksua korkeampi, kuitenkin alimmillaan 60 euroa.

Päätös palvelusetelin arvosta

Lapsi aloittaa päivähoidossa sopimuksen mukaisesti. Laskutus määräytyy aloitusajankohdan mukaan. Kiitos mielenkiinnostasi Montessoripäiväkoti Rantakaislaa kohtaan!

HAE PÄIVÄKOTIPAIKKAA TÄLLÄ LOMAKKEELLA

Täytä jokaisesta lapsesta oma lomakeensa

Kiitos viestistä!

Hae paikkaa: Contact
bottom of page